نقش روسای کمیته‌های اخلاقی و انضباطی باید بازدارندگی باشد
وزیر ورزش و جوانان:

نقش روسای کمیته‌های اخلاقی و انضباطی باید بازدارندگی باشد

وزیر ورزش و جوانان گفت: اگر جامعه ورزش بی‌عدالتی ببیند دچار تزلزل می‌شود. در جریان حکمرانی نباید تعارف داشته باشیم. ما در وزارت ورزش به دنبال جمع کردن تعارف‌ها هستیم.

نشست هم‌اندیشی روسای کمیته‌های انضباطی و اخلاقی فدراسیون‌های ورزشی با دکتر دنیامالی وزیر ورزش و جوانان با رویکرد رسیدگی به مسائل اخلاقی فدراسیون‌ها امروز یک‌شنبه ۴ خردادماه در محل وزارتخانه برگزار شد.

دکتر دنیامالی در این جلسه با مهم برشمردن جایگاه روسای کمیته‌های انضباطی و اخلاقی در فدراسیون‌ها اظهار داشت: جایگاه روسای کمیته‌های اخلاقی و انضباطی با دیگر کمیته‌ها بسیار مهم و متفاوت است. گام اول این است که خود روسای کمیته‌های انضباطی و اخلاقی خودشان به سلامت و عدالت معروف باشند تا بتوانند عدالت را برقرار کنند. عدالت به معنای اینکه آن چیزی که حق مطلب است را ادا کنند.

وی گفت: نقش روسای کمیته‌های اخلاقی و انضباطی باید بازدارندگی باشد و نباید این نقش را فراموش کنیم. توسعه ورزش پاک هدف بزرگی است که ما در وزارتخانه آن را دنبال می‌کنیم. یکی از وظایف ما ایجاد وحدت رویه بین همه کمیته‌ها است و باید طوری رفتار کنیم که اتفاقی رخ ندهد. رای‌ها باید با قاطعیت صادر شود و برای کسی تخفیف درنظر گرفته نشود.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: اگر نقش بازدارندگی روسای کمیته‌های اخلاقی و انضباطی فعال و پررنگ باشد قطعا به مدال‌آوری نیز در رویدادهای مهم کمک خواهد کرد. هدف این نیست که ورزشکاران از روسای کمیته‌ها بترسند ولی باید نقش این کمیته‌ها برای جامعه ورزش مشهود باشد.

وی گفت: بسیاری از مکانیزم‌ها و شیوه‌های ما باید در قبال پرونده‌های اخلاقی و انضباطی تغییر کند. ما نیاز به یک سامانه یکپارچه برای پرونده‌های انضباطی فدراسیون‌ها داریم که شفاف‌سازی صورت بگیرد. باید در فدراسیون‌ها قانون را پیاده کنیم که تخلفات به حداقل برسد. اگر سلامت و صداقت در یک فدراسیون نباشد نمی‌توانیم به موفقیت برسیم. باید هم الزامات فدراسیون‌های جهانی را درنظر بگیریم و هم قوانین داخلی را محترم بشماریم.

دکتر دنیامالی خاطرنشان کرد: کمیته‌های انضباطی شانیت بالایی دارند و باید همه این شانیت را احترام بگذاریم. کمیته‌های انضباطی باید جایگاه خود را بازسازی کنند و این به معنای حکمرانی حکیمانه است. کمیته‌های انضباطی باید استقلال خود را حفظ کنند. وقتی به دنبال توسعه ورزش قهرمانی و همگانی هستیم باید محیط کاری آرامی داشته باشیم. ایجاد آرامش و عدم پرداختن به حاشیه می‌تواند ما را به موفقیت نزدیک کند.

دکتر دنیامالی اظهار داشت: اگر جامعه ورزش بی‌عدالتی ببیند دچار تزلزل می‌شود. در جریان حکمرانی نباید تعارف داشته باشیم. ما در وزارت ورزش به دنبال جمع کردن تعارف‌ها هستیم. کمیته‌های انضباطی فدراسیون‌ها باید در قبال افراد متخلف موضع داشته باشند. اگر نتوانیم اصلاحات را انجام دهیم خسارت خواهیم دید.

وی گفت: انتظار داریم که برگزاری این جلسات منتج به اصلاح امور انضباطی فدراسیون‌ها و جامعه ورزش شود. باید سعی کنیم که فضای ورزش عاری از حاشیه باشد و ورزشکاران بتوانند برای کشور افتخارآفرینی کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسنخانی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی نیز در این جلسه اظهار داشت: اگر بتوانیم به یک وحدت رویه در تدوین و اجرای آیین‌نامه کمیته‌های انضباطی برسیم قطعا موفق خواهیم شد. با نگاه متحولانه وزارت ورزش به کمیته‌های انضباطی قطعا با انجام اصلاحات مشکلات موجود برطرف خواهد شد. نگاه وزارت ورزش و به ویژه دکتر دنیامالی به این موضوع نگاه اسلامی و انسانی است.

وی افزود: کمیته‌های انضباطی ما نقش فرهنگی دارند. اگر نگاه عدالت محور در فدراسیون‌ها داشته باشیم و فرقی بین ارکان فدراسیون قائل نباشیم با چالش مواجه نمی‌شویم. حفظ آبرو جزو آموزه‌های اسلام است که باید به این مورد نیز توجه داشته باشیم.

اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای نیز در این جلسه اظهار داشت: قضاوت یک کار بزرگ و سنگین است و باید پاسخ‌گوی قضاوت‌ها باشیم و از سلیقگی عمل کردن خودداری کنیم. کمیته‌های انضباطی فدراسیون‌ها باید دارای ساختار باشند و این موضوعی است که باید آن را جدی بگیریم.

 

دیدگاه‌ها
در حال ثبت دیدگاه...

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.